Chrome Computers

24 de Ani de experienta ca Integrator de sisteme si solutii IT&C Complexe

Intro

CHROME COMPUTERS și-a început activitatea în 1994, devenind unul dintre principalii furnizori de sisteme și soluții IT&C de pe piața românească. Proiectele realizate direct sau împreună cu partenerii locali din țară, au permis ca firma Chrome Computers să acumuleze o experiență deosebită în asigurarea dezvoltării unei oferte complete de produse și servicii competitive, bazate pe cele mai înalte competențe și strategii.

Raportul între calitatea serviciilor prestate şi preţurile oferite de noi este optimal, punându-se îndeosebi accentul pe calitate, satisfacţia clientului fiind cea mai importantă măsură a realizărilor noastre şi de aceea tratăm fiecare proiect cu cea mai mare atenţie şi seriozitate. Acoperim, prin produsele și serviciile furnizate întreaga gamă a nevoilor unui sistem informațional, fie că este vorba de centre de date, echipamente de calcul personale, managementul tipăririi și multiplicării de documente, transmisii de date, cât și control și securitate.

Am investit în oameni și astfel azi avem peste 25 de specialiști pregătiți sa ofere consultanță și suport tehnic specializat, activitatea fiind împărțită între furnizarea de echipamente hardware și mentenanță. Identificăm, proiectăm și implementăm produse hardware, software și rețele de comunicații care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

 
VALORILE NOASTRE
  • Atitudine profesionistă – Ne folosim experiența pentru a oferi clienților servicii personalizate. Ascultăm și răspundem pozitiv nevoilor dumneavoastră.
  • Parteneriat – Suntem alături de partenerii noștri de afaceri prin angajamentele pe care ni le asumăm pe termen lung.
  • Calitatea produselor și serviciilor – Oferim clienților cele mai bune solutii și servicii IT&C. Punem pe primul loc satisfacția clientului, fiind orientați în această direcție.
  • Competența personalului – Echipa noastră include specialiști certificați pentru cele mai noi tehnologii IT&C. Punem pe primul loc creşterea nivelului de calificare a angajaţilor prin susținere continuă.
 
ECHIPA NOASTRĂ

Având o echipă de peste 25 persoane, suntem aproape de clienți și le oferim soluții în domeniul IT&C, mentenantă și suport tehnic la standardele impuse de liderii mondiali.

Suntem în permanență conectați la noutățile lansate pe piața IT, participăm la training-uri și cursuri oferite de producătorii de renume, astfel încât putem oferi servicii și soluții de top. Asigurăm echipei noastre mediul propice dezvoltarii și punerii în valoare a abilităților.

MISIUNEA NOASTRĂ

Să ne ascultăm clienții cu atenție pentru a le putea înțelege nevoile, pentru a putea dezvolta și implementa soluții care să garanteze succesul și astfel să le câștigăm încrederea și fidelitatea.

Să creăm un mediu de lucru care să promoveze spiritul de echipă, prin încurajarea comunicării și cooperării între angajați, să le oferim angajaților noștri locuri de muncă bazate pe provocare și performanță, să formăm competențe prin forme variate de instruire, astfel încât fiecare membru al echipei CHROME COMPUTERS să obțină satisfacție și împlinire profesională.