Cablare Structurata

Instalam retele de calculatoare, telefonie, CATV si sisteme de alarma si control acces

Intro

CHROME COMPUTERS realizează livrarea, instalarea și configurarea în orice corp de clădire care poate avea destinație industrială, casnică sau de birouri, aflate în orice stadiu de finisare a următoarelor instalații de cablare structurată:

REȚEA CALCULATOARE

Ca medii de transmisie putem folosi: cupru, fibră optică, radio. Putem livra, instala și configura echipamentele ce deservesc fiecare mediu de transmisie.

 

REȚEA TELEFONIE

Aceasta poate fi separată de cea de calculatoare sau înglobată în aceasta. Putem livra, instala și configura centrale telefonice standard sau platforme VoIP.

 

REȚEA CATV

Presupune instalarea de cablu coaxial și distribuitoarele necesare pentri fiecare receptor. Această rețea poate fi folosită pentru împărțirea semnalului de la un furnizor de CATV sau pentru a instala receptoare satelit.

 

CAMERE DE SUPRAVEGHERE

Instalarea camerelor (model analogic, camere IP, etc), cablul de date până la sistemul de achiziție, precum și a sistemului de achiziție prpriu-zis.

 

SISTEME DE ALARMĂ

Consola centrală, senzori efracție, senzori mișcare, senzori gaz, senzori termici, butoane panică, conexiune dispecerat (sistemul odată instalat poate fi preluat de orice firmă de securitate care oferă ca serviciu intervenția rapidă fără a mai fi nevoie să plătiți taxele de instalare).