SUPORT TEHNIC

Consultanta, Mentenanta, Externalizare si Logistica IT

Intro

Formată din profesioniști echipa Chrome Computers preia și înregistreză sesizări, efectuează o diagnosticare primară, iar unde este cazul efectuează intervenții remote în scopul rezolvării rapide a situațiilor.

Consultanta

Oferim analiza IT, identificând soluțiile optime de exploatare a infrastructurii IT existente într-o companie. Puteți solicita ajutorul specialiștilor noștri pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent în cadrul companiei dumneavoastră. Pentru a satisface nevoile specifice fiecărui client în parte, putem oferi atât soluții de tip open source cât și soluții licențiate.

Analiza IT oferită de specialiștii noștri include recomandări privind infrastructura hardware și software. Avem experiența necesară pentru a oferi soluții pentru problemele legate de rețeaua de calculatoare, atât hardware cât și software, de la simple configurări de calculatoare până la soluții complete de business.

Serviciile de consultanță oferite de noi includ:

recomandări privind optimizarea sistemului informatic;
soluții pentru rețeaua de calculatoare atât din punct de vedere hardware cât și software cât și rețeaua de printare;
recomandări privind construirea unui website de prezentare sau a unui magazin online;
recomandări privind soluții de backup;
analiză pentru cablare structurată;
cele mai bune alegeri în privința achizițiilor hardware/software;
Mentenanta

Ne adresăm companiilor care dețin un număr mare de calculatoare și imprimante, dar nu numai. În funcție de necesitățile fiecărui client delegăm un tehnician la sediul acestuia care va avea un program de lucru zilnic cuprins între 2 și 8 ore lucrătoare. În acest interval vor fi rezolvate toate problemele de natură tehnică apărute în cadrul rețelei.

Oferim următoarele Servicii de Mentenanță IT:

instalare/reinstalare, configurare sistem de operare Windows sau MAC OS;
instalare softuri / drivere / antivirus
remediere probleme hardware și software
soluții de backup automat sau backup manual;
instalare și configurare servere;
conectare calculatoare la rețea și rezolvare probleme legate de rețea;
instalare și configurare rețele internet;
instalare și configurare imprimante pe USB sau în rețea.
Externalizare

Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul externalizării de servicii IT, Chrome Computers oferă clienților săi posibilitatea de a înlocui un departament IT intern sau un angajat permanent cu costuri mai mici.

Outsourcing-ul IT este unul din principalele servicii oferite de Chrome Computers. Când spunem outsourcing IT ne referim la tot ce înseamnă rezolvarea problemelor legate de unul sau mai multe calculatoare, servere, imprimante din firma dumneavoastră, în afară de celelalte servicii menționate pe website-ul nostru.

Oferim mentenanță proactivă a calculatoarelor și a serverelor atât din punct de vedere software cît și din punct de vedere hardware; a imprimantelor și copiatoarelor, securizarea informațiilor, devirusări, back-up, recuperări de date.

Logistica IT
Pentru companiile care își schimbă sediul, oferim servicii de logistică (pentru București);
Livrare, depozitare şi relocare echipamente IT prin flota proprie;
Gestionare proiecte împreună cu Departamentul Tehnic;
Livrare consumabile la nivel naţional.