PRINTING

Proiectam si configuram solutii de tiparire, scanare si copiere cu echipamente peformante

Intro

Chrome Computers furnizează echipamente performante la care se adaugă servicii de instalare și configurare optimă, urmate de mentenanță dedicata prin care asigurăm performanța echipamentului dumneavoastră.

Managed Printing Services este una din cele mai importante soluții oferite care vă ajută să economisiți până la 30% din costurile inițiale cu tipărirea documentelor. Când spunem printing facem referire la:

Costul echipamentelor de printare (imprimante, multifuncționale, scanere, faxuri)
Numărul de pagini listate în companie
Suportul IT și mentenanța tehnică
Costul consumabilelor

Cu Managed Printing Services aveți controlul asupra procesului de printing din compania dumneavoastră, organizării documentelor și reducerea costurilor.

Echipa noastră efectuează în prima fază un audit asupra situației existente în care se va monitoriza și optimiza mediul total de imprimare. Încercăm să simplificăm numărul și tipul echipamentelor astfel încât să ofere cel mai bun randament afacerii dvs, identificăm și rezolvăm potențialele probleme de printing și monitorizăm nivelul consumabilelor. Astfel compania dumneavoastră poate reduce costurile totale de printing, având posibilitatea estimării și bugetării acestora pe termen lung.

Datorită experienței de 25 de ani în furnizarea de echipamente de printing, identificăm și furnizăm soluțiile potrivite nevoilor și volumelor de lucru ale clienților.

Portofoliul de branduri distribuite ne permit să oferim soluția optimă pentru gestiunea documentelor companiei dumneavoastră.

Chrome Computers asigură prin soluțiile de printing:

Reducerea costurilor de printare
Monitorizare, securitate și control
Imprimarea de la dispozitive mobile
Automatizarea proceselor ce implică utilizarea hârtiei