Proiectare si configurare Retele

Servicii complete de configurare, instalare și migrare retele

Intro

CHROME COMPUTERS oferă servicii complete de configurare, instalare și migrare. Gama de servicii de evaluare de rețea oferă o înțelegere a eficienței rețelei curente și arhitecturiiacesteia, a problemelor și riscurilor cu care vă confruntați, precum și opțiuni de remediere și îmbunătățiri ale acestora.

Prezența permanentă în timpul programului de lucru la sediul clientului sau la cerere a unui specialist în cazul în care în infrastructura clientului apar incidente hardware sau software care nu pot fi diagnosticate/remediate decât prin prezența onsite. Oferim suport permanent utilizatorilor pentru rezolvarea problemelor curente de reconfigurare, instalare sau ajutor în utilizare.

Oferim servicii profesionale de consultanță, proiectare și execuția planurilor de transformare digitală a organizației. Specialiștii noștri evaluează situația existentă a infrastructurii IT și împreună cu clientul, pe baza nevoilor acestuia, furnizează suportul de decizie privind investițiile, transformările sau îmbunătățirile necesare.

Chrome Computers ofera următoarele servicii:

Servicii de instalare și configurare software
Servicii de instalare și conectare fizică echipamente IT
Instalare și configurare software
Îmbunătățirea performanței, siguranței și disponibilității sistemelor informatice
Reducerea riscului de implementare a unor produse tehnologice noi