Control Acces si Securitate

Furnizam și implementam soluții de supraveghere si control acces pentru spatii cu destinație industrială, casnică sau de birouri

Intro

CHROME COMPUTERS furnizează și implementează soluții de supraveghere video pentru securitate clădiri și perimetru, precum și control acces pentru orice corp de clădire care poate avea destinație industrială, casnică sau de birouri.

CAMERE DE SUPRAVEGHERE

Instalarea camerelor (model analogic, camere IP, etc), cablul de date până la sistemul de achiziție, precum și a sistemului de achiziție prpriu-zis.

SISTEME DE ALARMĂ

Consola centrală, senzori efracție, senzori mișcare, senzori gaz, senzori termici, butoane panică, conexiune dispecerat (sistemul odată instalat poate fi preluat de orice firmă de securitate care oferă ca serviciu intervenția rapidă fără a mai fi nevoie să plătiți taxele de instalare).

Evenimentele de tip infracțional, precum intrările prin efracție, de exemplu, sunt printre cele mai frecvente cauze pentru care este necesară instalarea sistemelor de alarmare antiefracție. În același timp, alarmele pot avertiza un potențial incendiu sau o potențială inundație, bazându-se pe senzori foarte fini care analizează temperatura sau umiditatea dintr-un anumit spațiu.